Over Hieke

Hallo!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Hieke en ik vind het leuk om iedereen blij te maken met mijn zelfgemaakte sieraden. Die heb ik op TikTok gezet en kreeg heel veel views en likes! Daarom ben ik een webshop begonnen en heb het Hiekes jewels genoemd. Daarvoor heb ik mij geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met registratienummer 85995983. Omdat ik overdag naar school ga, ben ik niet telefonisch bereikbaar. Daarvoor heb ik de contactpagina. Wel zorg ik ervoor dat ik bestellingen van voor 16:00 uur dezelfde dag nog verstuur. Naar adressen bij mij in de buurt verstuur ik voor niets, want dat doe ik zelf op de fiets.

De webwinkel draait nu, en ik heb al een aantal sieraden, zoals oorbellen, armbanden, kettingen, lipgloss en sleutelhangers geplaatst. Ook heb ik setjes gemaakt van bijpassende producten. Ik ben er echt supertrots op!

Al mijn producten maak ik zelf. Daarmee ben ik zeker dat alles van goede kwaliteit is.

Als je tips of goede idee├źn hebt, laat het me weten!
Veel plezier op mijn website!

Hieke